Thuis op dinsdag

Ik geniet van mijn laatste week vakantie. Mus heeft de ‘hoera-smaak’ te pakken en doet zijn verjaardag meerdere malen per dag dunnetjes over. Dank voor al jullie felicitaties!

I’m enjoying my last days off. Mus is still really excited about his birthday, he can’t stop ‘hip hip hurray-ing’. Sweet little boy. Thanks a lot for all your lovely birthday wishes!

Gisteren maakte Casper een puur plantaardig recept: penne met avocado, erwten en zeekraal. Heerlijk! Ik heb respect voor mensen die volledig veganistisch eten, zoals zij of deze coole meisjes. Knap vind ik dat, het is zo goed voor de natuur. Wij eten over het algemeen vegetarisch met af en toe een stukje vis. Een recept als dit is een hele lekkere, haalbare manier regelmatig iets goeds voor het milieu en jezelf te doen. (want ook nog zéér gezond) Fijne avond allemaal!

Casper tried a new recipe: pasta with avocado, peas and samphire. (this is the recipe in Dutch) It was delicious! Lot’s of respect for full-time vegans, like her or these cool ladies. Have a nice day sweet blogreaders!

, , , , , , , , ,

26 Responses to Thuis op dinsdag

  1. Jessica - cuub 8 mei 2012 at 18:08 #

    Ziet er zaaaalig uit! En wat heerlijk mannetje is Mus toch…het leven is ook een feestje!

  2. Barbara 8 mei 2012 at 18:08 #

    Hahaha die Mus!
    Ik weet dat nog goed….wéken vantevoren Hoeraaaa oefenen en dan de hele dag die handjes omhoog…..behalve op hun verjaardag zelf.

    X

  3. Hanneke 8 mei 2012 at 18:57 #

    Heerlijk zo’n weekje vrij!
    En wat is Mus een schattig kereltje!

  4. Juliette 8 mei 2012 at 19:11 #

    Leuk. Mijn neefje riept ook bijne elke dag “IP IP (nee het klinkt niet helemaal als “hiep hiep”) OLAAA”. Het recept klinkt lekker, misschien moet ik het maar eens proberen..

    Juliette

  5. Readkapke 8 mei 2012 at 20:09 #

    Ik was waarschijnlijk zo onder de indruk van de foto’s dat ik nog niet heb gereageerd, van harte nog met je jongste knul! 1 Jaar is inderdaad een hele bijzondere mijlpaal!

  6. merula 8 mei 2012 at 20:10 #

    hey!
    nog gefeliciteerd hoor.
    De pasta ziet er mjummie uit! Ga ik zeker eens proberen.

  7. mevr. Snoeshaan 8 mei 2012 at 20:21 #

    Mooi, zo’n handje in de lucht! Nog gefeliciteerd met de kleine mus, die eigenlijk al best heel groot is!

  8. mamavanvijf 8 mei 2012 at 20:27 #

    Ik vind vegetarisch eten al een hele klus 🙂 laat staan veganistisch. Maar het ziet er in ieder geval zeer smakelijk uit

  9. Barbara 8 mei 2012 at 20:29 #

    Hi Mus 🙂 he’s adorable <3

  10. sandra 8 mei 2012 at 20:31 #

    Mus is so sweet! Dat recept schrijf ik meteen over, ik had nog niets op het menu staan voor vrijdag. (nu wel)

  11. Lies 8 mei 2012 at 21:19 #

    Hoi Anki,
    Ik zag dit op een site van een mede-viltster. Een echte ViltSTER, ze maakt de mooiste dingen van vilt. Ik zag dit: http://www.wolenzoo.nl/nieuws en moest aan je oudste zoon denken…
    Misschien maakt ze ook wel Musjes van vilt?
    Groetjes!

  12. Chez Chouke 8 mei 2012 at 21:32 #

    Lekker! Ik ben ook vegetarier, en gek op zeekraal! Wat een schatteke is die Mus trouwens…♥

  13. Lore 8 mei 2012 at 22:01 #

    Lijkt me een lekker receptje!

  14. Danique 8 mei 2012 at 22:21 #

    ha superschattig die foto’s van Mus! die pasta ziet er goed uit 🙂

  15. Iris Vank 8 mei 2012 at 22:54 #

    Dat recept ziet er echt heerlijk uit. En wat een lol met die feestende Mus!

  16. linkshandiger 8 mei 2012 at 23:02 #

    Nog gefeliciteerd met Mus! Een net 1-jarige in huis is leuk. 🙂

  17. Froukje 9 mei 2012 at 09:43 #

    Haha! Die Mus!
    Puur Plantaardig is een gaaf boek he? Handig ook, want ik vind vegetarisch eten ook al een hele klus en dit boek staat vol goeie ideeën om het nog een stapje verder te brengen!
    Tot zondag!

  18. Christel 9 mei 2012 at 10:32 #

    Wat een gaaf ‘vakjesbord’ heb je hangen! Is die nog ergens te koop of is die zelfgemaakt?

  19. Ingrid Jansen 9 mei 2012 at 13:40 #

    heb ik Mus’ verjaardag net gemist, gelukkig is hij nog in Hoera stemming! HOERA voor MUS the cutest little blogboy around Xx

  20. nurse martens 9 mei 2012 at 15:21 #

    Wat is Mus toch fotogeniek! maakt niet uit hoe je hem op de foto zet, hij ziet er altijd aandoenlijk uit.

  21. Sanne 9 mei 2012 at 16:54 #

    Ziet eruit als een heerlijke dag thuis! Dat recept klinkt heerlijk! Waar koop je zeekraal eigenlijk? Gewoon bij AH?

  22. Merel 9 mei 2012 at 20:03 #

    Ha, fijne links ook weer! En Vita? Oeh, doet me weer terugverlangen naar afgelopen zomer toen ik die uitlas in Italie.

  23. Lemonstale {Janie} 10 mei 2012 at 14:58 #

    Haha die Mus… 🙂

    Pasta ziet er goed uit… Lijkt me een heerlijke combinatie!

  24. mau_. 11 mei 2012 at 09:42 #

    Al 15 jaar Puur Plantaardig 🙂 Het eerste jaar is ff zoeken en dan loopt het allemaal wel. Wel blij met m’n keuze, ik heb het erg makkelijk om van de snickers en marsen en andere junk af te blijven 😉 En als ik het toch écht wil, dan koop ik de plantaardige versie ervan via een webshop.

    En goh, ‘t kwam ook niet in één keer. Het begon met dit vervangen door dat, een beetje meer zus en minder zo en opeens zit je 15 jaar verder 🙂

    De pasta ga ik zeker es proberen, zeekraal = mjum!

  25. Suzette 12 mei 2012 at 13:53 #

    Hoi Anki, dank je voor je compliment én link! En wat een heerlijk gerechtje heb je gemaakt, komt hier nu ook in de weekplanning 🙂
    Fijn weekend!

  26. De Groene Meisjes 18 mei 2012 at 16:50 #

    Wat een lieve vermelding! Dankjewel 🙂 Jullie pasta zag er heeeeerlijk uit!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.