Hello from Berlin

Just a quick hello from Berlin. This city wears autumn with pride. (last time I was here during spring) We’re having a great time.

, , ,

14 Responses to Hello from Berlin

  1. merula 16 november 2012 at 19:16 #

    goed zo veel plezier in deze gave stad!

  2. Stephanie 16 november 2012 at 19:25 #

    Mooi herfstig Berlijn:) have fun!

  3. Liene 16 november 2012 at 20:11 #

    Fijn zo’n inspirerende omgeving! Mooie foto’s! Fijn weekend.

  4. Marcha 16 november 2012 at 20:22 #

    Hallo!
    Ik zit me af te vragen of het graffiti figuurtje nu hangtietjes heeft of dat het rare borstzakjes moeten voorstellen…. maar ja, dat zal jij ook niet weten denk ik 😉
    Tjuss

  5. Marcha 16 november 2012 at 20:23 #

    Och, ik zie het al, borstzakjes. Ik zag de knoopjes over het hoofd…

  6. bibi 17 november 2012 at 09:43 #

    Mooie foto’s… veel plezier daar!

  7. Lore 17 november 2012 at 12:59 #

    Super! Geniet er van! En zeg dat met die geitenkaas ziet er echt njam uit! 🙂

  8. Anouk 17 november 2012 at 21:33 #

    hmm misschien toch maar eens naar Berlin!

  9. sarapirat 18 november 2012 at 09:00 #

    berlijn! wat fijn!
    ik heb hetzelfde muur gefotografeerd!
    en tony’s, met framboos, aahhhhhhh….die is volgens mij nieuw? mijn favoriete chokolad!

  10. sarapirat 18 november 2012 at 09:02 #

    ik bedoel… chokolade…het wordt hier soms een beetje zweederlands!

  11. Elisabeth 19 november 2012 at 08:46 #

    Wat een schitterende foto’s

  12. Marieke 19 november 2012 at 09:37 #

    Berlijn is geweldig! Je hebt precies in beeld wat er zo leuk is. Geschiedenis, kunst, winkelen en lekker eten. Viel spass!

  13. Cindy 19 november 2012 at 11:08 #

    Wat gaaf ide fluor Cambridge Satchel op die foto

  14. Desiree 20 november 2012 at 20:56 #

    Dit ziet er uit als zo’n soort plek waar ik nog nooit geweest ben. met die torentjes !!
    IK ga natuurlijk al je posts lezen over deze stad.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.