Het bewijs dat lekker & mooi ook heel simpel kan: ik had helemaal geen tijd om taarten te bakken voor mijn verjaardag, dus haalde makkelijke prefab kwaktaartmix in citroen en bosbessen (zoiets als dit, je kunt ze van allerlei merken in elke supermarkt kopen) en leukte ze op met citroenrasp, lemoncurd, bosbessen, viooltjes en lavendel. Een mooi tribute voor mijn oma, die maakte vroeger ook altijd kwarktaart, met van die oldskool ontvelde mandarijnen en dotjes slagroom.
I was really busy last weekend, so I didn’t have any time for baking fancy birthday cakes. I ended up with these two really simple cheesecakes and spend some extra time on the styling. My grandma used to make these cakes when I was little, so it’s a nice sort of tribute to her.
Mmmm, dat is nog steeds de verjaardagstaartwens van mij en mijn oudste zoon. Mét oldskool mandarijntjes.
O, ze zien er echt prachtig uit! En nog een gelukkige verjaardag xxx
De taarten zien er in elk geval toch héél lekker uit !
En je taartschotel met konijntjes, die is gewoon gewéldig 🙂
Mjamjamjam, ineens krijg ik heel veel zin in kwarktaart. 😉 Nog gefeliciteerd!
Mijn oma ook maar de bodem werd gemaakt van echte koekjes gemengd met rum.
Ps….nog gefeliciteerd! ♡
Ze zien er echt te prachtig uit!!
Oooooh lekker!
Jammie!! Kwarktaart blijft lekker! Ik gebruikte vorige week ook zo een prefab mix, maar verdeelde de bodem en kwark over een stuk of 10 kleine weckpotjes… Ook geslaagd en een beetje anders!
Veel leuker dan een niet opgeleukte taart. 🙂
Goh, en ik altijd maar denken dat ik creatief was met mijn halve aardbeien en perzik uit blik!
En nog van harte uiteraard (:
wat prachtig ziet het eruit!
ik hou zo van jou mooie bloemetjes bordjes.
Kwarktaart is ook gewoon het allerlekkerst! En ook nog gezonder dan heel veel andere taarten 🙂
Nog gefeliciteerd! Kwarktaart met lavendel staat ook nog op mijn ‘to do’ lijstje, lijkt me zo lekker!
Superleuk om ze zo te versieren ! Snel eens proberen 😉